Печат на снимки

Онлайн поръчка от телефон или компютър.

Печат на спомени или както повечето хора са свикнали в разговорната реч да използват – вадене на снимки или изкарване на снимки. Тази платформа е създадена именно за да Ви бъде в помощ при вадене на снимки и изкарване на снимки на хартия от телефон или компютър. С нея можете лесно и бързо да поръчате любимите си моменти в избрани формати. Може да изберете вида на хартията – МАТ или ГЛАНЦ. Може да дублирате една снимка в различни формати и бройки. Системата Ви дава възможност да добавяте снимки към поръчката, както и да прегледате вашата поръчка преди да я завършите. Данните, които ще изискаме да попълните са за да уведомим куриерската служба къде и при кого трябва да се достави пратката.

Изпълнение на поръчката

Обикновенно поръчките направени преди 14 ч. се получават на следващият ден Ако направите поръчката в петък, ще я получите в понеделник. При различните телефони може да се забележи затруднение при избор на много снимки на един път от галерия в телефона. Това може да се случи, когато сайта е бил препратен във фейсбук. Ако това се случи, моля заредете сайта, като изпишете адреса www.snimki24.com в браузъра на телефона или във външен браузър, като гугъл хром. Надявам се системата за печат на снимки да Ви бъде полезна.

вадене на снимки
вадене на снимки

Платформата може да намерите на адрес:

Ако винаги сте искали да поръчате снимки от телефон без излишни затруднения и преминаване през много менюта, регистрации и други, сега вече може да го направите с тази платформа.
Това вече е възможно с няколко клика. Доставка до офис на Еконт в удобно за Вас време.

Разпечатайте любимите си моменти от телефона или компютъра с платформата, създадена специално за всички, които ценят качествените хартиени спомени. В тази дигитална среда, албумите със спомени, пълни с хартиени снимки все още се ценят високо. В албум може да подредите най-качествените и красиви снимки, които да завещаете на вашите близки.

Несъмнено един дигитален носител събира голям обем от изображения, но подредените, селектирани снимки в албум имат по-висока художествена и сантиментална стойност.

Изпробвайте платформата.

Вече всеки носи фото апарат в джоба си и нашите устройства са пълни с хубави спомени. Ако има дадете живот и извадите снимките на хартия, те ще са по-реални. Поръчката на снимки никога не е била по-лесна, защото вече фотото е в джоба ти. Може да поръчваш по всяко време на денонощието и то е отворено за да приеме поръчката. Стъпките в платформата www.snimki24.com са сведени до минимум.

  • Добавяте снимки
  • Избирате формат
  • Посочвате брой за всяка снимка или за всички заедно.
  • Избирате вид хартия
  • Добавяте лични данни, като телефон, имейл и адрес, които се използват само за целите на поръчката и получавате снимките на адрес или избран от вас офис на Еконт.

Ако желаете да поръчате голямо количество снимки, може да ги изпратите и с линк за изтегляне от гугъл драйв или друг сайт като www.dox.bg или www.filemail.com на адрес snimki24@gmail.com

Фотото е в телефона ти.

Поръчай снимки където и да си.

Начало