фотограф абитуриентски бал

фотограф за абитуриентски бал
Фотограф абитуриентски бал.

Един от важните моменти в живота е абитуриентският бал. Това събитие си заслужава да бъде заснето професионално, за да имате прекрасни спомени от този ден. За това е добре да наемете фотограф за абитуриентски бал. Когато сте с прекрасна абитуриентска рокля или костюм и сте се погрижили за декорацията на заведението или мястото, където ще съберете вашите роднини и приятели, не забравяйте и за качественото отразяване на този ден.

Снимките може да започнат от срещата на абитуриента с роднини и близки в заведение или домашна среда. Изпращане от роднините. Среща с класа. Фото сесия на абитуриента. Снимки пред ресторанта. Фото сесията на абитуриента, може да направи както в деня на бала, така и отделен ден, ако желаете сесията да бъде с повече снимки и на различни локации. Този тип сесия се заплаща допълнително, като графика се съобразява с времето на двете страни.

Абитуриентски фото албуми

Можете да поръчате и албум от този ден, като албума може да включва снимки само на един абитуриент или да се направи специална сесия на целия клас с индивидуални портрети на всеки. Ако поръчвате заснемане и изработка на албум за целия клас, трябва да има един представител на класа с който да се обсъдят подробностите по заснемането и изработката на лабумите. Времето за заснемане на портрети може да варира в зависимост от броя на завършващите. Обикновенно един час е достатъчен за заснемане на клас от около 25 човека. Снимките могат да се направят и в деня на бала на предварително избрана локация, за да сте с абитуриентската си рокля и костюм в албума от завършването. Прави се и една обща снимка на целия клас.

В лбума когат да присъстват и вашите учители. Сроковете за изработка на фото албума варират от 2 седмици до месец, като преди печат получавате pdf файл с дизайна на албума.

За тържеството в ресторанта, можете да наемете и фото будка. Снимките се печатат веднага и така вашите роднини ще имат снимка с абитуриента на момента. Разгледайте вариантите в сайта www.fotobudka.bg