Печат на снимки

вадене на снимки
печат на снимки

Печат на снимки онлайн от телефон или компютър.

Платформата може да намерите на адрес:

Разпечатайте любимите си снимки от телефона или компютъра с платформата, създадена специално за всички, които ценят качествените хартиени снимки. В тази дигитална среда, албумите със спомени, пълни с хартиени снимки все още се ценят високо. В албум може да подредите най-качествените и красиви снимки, които да завещаете на вашите близки.

Несъмнено един дигитален носител събира голям обем от изображения, но подредените, селектирани снимки в албум имат по-висока художествена и сантиментална стойност.

Вече всеки носи фото апарат в джоба си и нашите устройства са пълни с хубави снимки. Ако има дадете живот и извадите снимките на хартия, те ще са по-реални. Ваденето на снимки никога не е било по-лесно, защото вече фотото е в джоба ти. Може да поръчваш по всяко време на денонощието и то е отворено за да приеме поръчката. Стъпките в платформата www.snimki24.com са сведени до минимум.

  • Добавяте снимки
  • Избирате формат
  • Избирате брой
  • Избирате вид хартия
  • Добавяте лични данни, като телефон, имейл и адрес, които се използват само за целите на поръчката и получавате снимките на адрес или избран от вас офис на Еконт.

Ако желаете да поръчате голямо количество снимки, може да ги изпратите и с линк за изтегляне от гугъл драйв или друг сайт като www.dox.bg или www.filemail.com на адрес snimki24@gmail.com

Фотото е в телефона ти.

Поръчай снимки където и да си.

#Вадене на снимки #печат на снимки #изкарване на снимки

© Камен Ехранов. Всички права запазени.