Годежна сесия

Камен Ехранов / Без категория / / 0 Comments / Like this

Да си направим ли годежна сесия?

годежна сесия
годежна сесия

Това е въпрос, който ми задават от време на време младоженците. Tук ще се опитам да дам отговора и на други хора, които може би се питат същото. Годежната сесия е една прелюдия към сватбения ден. Това е една сесия в която може да се каже ще бъде една от „бебешките“ снимка на вашата връзка. Бъдещите младоженци в тази сесия са наистина прекрасни, спокойни и влюбени. Изпълнени с мечти. Още ги няма тревогите и притесненията по организиране на сватбата, няма ги непредвидените ситуации.

Във връзката им все още има само мечти и това е толкова прекрасно за заснемане. Годежната сесия има и е дно друго, не малко предимство. По време на такава сесия бихте могли да се запознаете с избрания от вас сватбен фотограф. Да видите как бихте си паснали по време на снимки. Добре ли се чувствате с него. Годежната сесия може да бъде и една репетиция за сватбената сесия в дена на сватбата. Годежната сесия може да се направи в градска среда, сред природата, да обхване места, които са важни за вас.

Примерно мястото на което са ви предложили да сте заедно до края на дните си или места , на които сте се разхождали преди нещата да станат по-сериозни във връзката ви. Този тип сесия ще обогати семейният албум със спомени, които ще попълвате през живота си. Ще бъде повод за още една история за разкаване, като гледате снимките след време с потомството. Може да разгледате в портфолиото ми снимки от годежна сесия. Надявам се снимките ми да ви вдъхновят да разкажем заедно и вашата история.

© Камен Ехранов. Всички права запазени.